Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Vine a FEDAC Castellar

Vine a conèixer FEDAC Castellar

Si voleu conèixer com acompanyarem els infants i joves, perquè siguin persones que sentin, pensin, convisquin, entenguin la realitat i intentin transformar-la, veniu i us explicarem el nostre projecte pedagògic. Es basa en 24 reptes que ens hem plantejat entre totes les escoles FEDAC i que tenen com a objectiu comú donar resposta a les necessitats d’educació dels estudiants del segle XXI. Els docents ens formem, debatem, ens plantegem preguntes, busquem respostes i col·laborem, tot fent camí, per assolir reptes que volem compartir amb vosaltres, les famílies.

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) és una organització inclosa dintre de la comunitat educativa. Està formada pel col·lectiu de pares, mares i famílies d’alumnes de l’escola, amb uns objectius comuns sota una assemblea i regits per les directrius d’uns estatuts aprovats per tots els seus components. L’AFA de FEDAC Castellar defensa una filosofia clara de col·laboració amb el centre.

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Castellar i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website