Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Vine a FEDAC Castellar

Vine a conèixer FEDAC Castellar

Si voleu conèixer com acompanyarem els infants i joves, perquè siguin persones que sentin, pensin, convisquin, entenguin la realitat i intentin transformar-la, veniu i us explicarem el nostre projecte pedagògic. Es basa en 24 reptes que ens hem plantejat entre totes les escoles FEDAC i que tenen com a objectiu comú donar resposta a les necessitats d’educació dels estudiants del segle XXI. Els docents ens formem, debatem, ens plantegem preguntes, busquem respostes i col·laborem, tot fent camí, per assolir reptes que volem compartir amb vosaltres, les famílies.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

L’associació de mares i pares d’alumnes és una organització inclosa dintre de la comunitat educativa. Està formada pel col·lectiu de pares i mares d’alumnes de l’escola, amb uns objectius comuns sota una assemblea i regits per les directrius d’uns estatuts aprovats per tots els seus components. L’AMPA defensa una filosofia clara de col·laboració amb el centre.

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Castellar i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència TAC (dispositius portàtils, treball en xarxa, plataformes virtuals d’aprenentatge).
  • Capacitació docent per impartir religió (DECA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip. Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website