Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC es complementa amb un conjunt de serveis i activitats, amb l’objectiu d’oferir a famílies i alumnes una oferta integral, tot mantenint el projecte educatiu de centre. L’oferta del conjunt d’aquests serveis i activitats pretén per un costat donar resposta a les demandes de les famílies en àmbits com els dels serveis de menjador, acollida,... i a la vegada ampliar la franja d’horari d’atenció als alumnes des de primeres hores del matí fins al vespre.

Menjador

L'escola disposa de cuina pròpia i ofereix servei de menjador de les 13 a les 15 hores. Aquest també ofereix tallers i activitats on els nens i nenes més petits gaudeixen d’una estona de joc i d’activitats lúdiques, i els més grans poden treballar, estudiar o fer deures.

Acollida

L’escola ofereix aquest servei a les famílies dels alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària que necessiten deixar els seus fills abans de les 9. Es presta a partir de les 7:30 del matí. Durant aquesta estona lúdica, els alumnes poden jugar amb jocs de taula, pintar o acabar deures, en cas que sigui necessari.

Compra de llibres i uniformes

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC també s’inclouen tot un conjunt d’activitats coescolars, que són totes aquelles que es desenvolupen fora de l’horari lectiu escolar i que complementen el projecte educatiu d’escola.

Casal d'estiu

El casal d'estiu de FEDAC Castellar pretén oferir als infants una opció alternativa, divertida i participativa de lleure, d'esbarjo i de diversió durant les primeres setmanes de vacances escolars d'estiu.

A través de tallers, jocs tradicionals, jocs d'aigua i balls, entre altres activitats, s'afavoreix l'adquisició de valors com la tolerància envers la diversitat, l'esperit de col·laboració, el treball en equip i la generositat.

Altres serveis

Auxiliar de conversa

L'escola participa en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.

SIEI

L'escola compta amb suports intensius per a l’escolarització inclusiva (SIEI), dotacions extraordinàries de professionals que afavoreixen l'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials. El SIEI és un recurs per al centre, que se suma als suports universals i addicionals per a la inclusió educativa.

Orientació psicopedagògica

L’escola disposa d’un assessorament psicològic que avalua possibles intervencions a fer, dins la pròpia escola o en un acompanyament extern, si s’escau, sempre que es detecta alguna necessitat educativa relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional de l’alumnat. Aquest servei complementa el seguiment tutorial que es fa del procés de desenvolupament personal i acadèmic dels infants i joves.

Servei TIC
FEDAC Castellar disposa d’un tècnic de manteniment TIC al centre, 2 cops per setmana, que s’encarrega de solucionar o diagnosticar problemàtiques dels ordinadors i tablets dels alumnes i realitza el manteniment del maquinari i la connectivitat de l’escola.
Grups CREC

Els grups CREC són un "espai" humà i cristià on animadors/es i nois/es viuen una experiència d’amistat en grup. Al llarg del curs els CREC de les diferents escoles es troben per crear vincle i compartir valors i vivències.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website