Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Educació primària

Educació Primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

Aquesta etapa consta de sis cursos, des de P1 fins a P6 (alumnes de 6 a 12 anys). A l’Educació Primària, es consoliden les bases establertes en l’etapa d’Educació Infantil i, alhora, s’amplien les competències de l’alumne tot desenvolupant aquells talents que li permeten iniciar la descoberta de les seves capacitats i configurar una personalitat pròpia i autèntica. L’objectiu d'aquesta etapa és aconseguir la competència global de l’infant, que sigui capaç de ser crític, de compartir, de cooperar amb els seus iguals i de ser receptiu a les necessitats del seu entorn social.

Projectes de l’etapa

Racons d’aprenentatge

Els espais d’aprenentatge possibiliten la comunicació i la relació amb altres infants i mestres i ofereixen activitats i materials que estimulen la curiositat, la capacitat creadora i el diàleg. En grups reduïts posem en pràctica els múltiples talents que cada persona té. Oferim espais d’aprenentatge, que els nens i nenes de P1 i P2 poden escollir autònomament, per tal de potenciar les intel·ligències múltiples.

Emprenedoria. Projecte cuEme

Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) fomenta l’esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat.

Apadrinament lector

Amb la voluntat de seguir potenciant la competència lectora dels nostres alumnes, oferim una activitat dinàmica al voltant del llibre com és l’apadrinament lector. L’objectiu d’aquesta activitat és potenciar en els nens i nenes el gust per llegir al mateix temps que s’estableixen uns lligams afectius amb el fillol de lectura. Els Padrins de lectura és un projecte important tant per als alumnes de I5 com per als de P6.

EMAT

Entusiasmat (EMAT) és un programa didàctico-pedagògic per a nens de 3 a 12 anys basat en la teoria de les Intel·ligències Múltiples que permet treballar les matemàtiques de manera útil, pràctica i propera a la realitat de l'alumne.

 

Projectes escolars europeus

Els alumnes de P6 realitzem projectes escolars en col·laboració amb escoles d’altres països europeus a través de la plataforma eTwinning. En aquests projectes treballem conjuntament diversos temes i l’alumnat té l’oportunitat de cooperar amb infants i joves d’altres centres europeus que participen en el mateix projecte.

LECXIT

L’objectiu del programa LECXIT, impulsat per la Fundació Bofill, és millorar la comprensió lectora com a via per aconseguir l’èxit educatiu. Aquest programa se centra en assegurar que tots els estudiants completin l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que garanteixi el seu creixement tant educatiu com social de manera gratuïta.El programa està destinat a infants de P4, P5 i P6. L’activitat principal consisteix en un espai de lectura setmanal on nens i nenes de P4 a P6 comparteixen amb persones voluntàries moments de conversa i de lectura que els ajudaran a consolidar els seus aprenentatges i a incrementar les competències lectores.

Matèries complementàries

Com a escola concertada oferim una sèrie d’activitats complementàries que reforcen el nostre projecte educatiu i ens ajuden a formar alumnes encara més competents globalment.

A l’etapa d’educació primària, oferim les activitats complementàries següents:

  • arTIC
  • Escacs i jocs d’estratègia
  • Let’s Experiment
  • Music and Stories
  • LideratgeS (LeaderInMe - LEM)
  • TUtopia
  • Drama Techniques
  • Projectes europeus (eTwinning)

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website