Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Obrim les portes

Obrim les portes

FEDAC Castellar: una escola autèntica per a persones úniques

Si busqueu una escola oberta, familiar, acollidora i amb personalitat pròpia, FEDAC Castellar és la vostra escola. Treballem per a una escola moderna, innovadora, on l’ús de les noves tecnologies acompanyi l’aprenentatge de l’alumnat. A més, a través d’un projecte educatiu que té les seves bases en una educació profundament humanista, cerquem el ple desenvolupament de tots i cada un dels nostres alumnes, contribuint així a la construcció d’una societat més crítica, justa, solidària i compromesa amb l’entorn. Perquè, indubtablement, la millor escola del present és aquella que mira el futur.

Si voleu conèixer en primera persona el nostre projecte i veure els espais, us esperem en la jornada de portes obertes que organitzem el proper dissabte, 25 de febrer, d’11 a 13h.

També oferim visites personalitzades entre setmana, tant dins com fora de l’horari lectiu. Per reservar podeu venir presencialment a l’escola (Passeig Tolrà, 22), trucar-nos al 937 145 385 o omplir el següent formulari:

Escollir la millor opció

Cada pas de les nostres vides implica una elecció, una presa de decisions basada en els propis preceptes ètics per tal de resoldre situacions emmarcades en diferents contextos. En aquest sentit, el procés de tria de centre és un moment de vital importància per a vosaltres, les famílies, i és per això que volem acompanyar-vos i estar al vostre costat durant tot el procés.

És essencial que els centres educatius que seleccioneu estiguin en consonància amb els valors de la família. Abans de prendre una decisió, però, cal que reflexioneu profundament i valoreu com és el fill o la filla, quin futur voleu per a ell o ella, i quins elements són especialment rellevants per a vosaltres, que sou els qui millor coneixeu el vostre nen o nena: el projecte educatiu, la proximitat, la continuïtat educativa, els serveis complementaris que ofereix l’escola, les instal·lacions, etc.

Procés de preinscripció

Els centres educatius de Catalunya ofereixen una quantitat limitada de places i, per tant, el primer pas és conèixer els criteris d’assignació de plaça. Com que alguns centres tenen una demanda d’inscripcions superior al nombre de matrícules que poden oferir, us recomanem que en la sol·licitud feu constar el màxim nombre de centres que s’ajusten a les vostres prioritats.

Enguany la presentació de sol·licituds es podrà fer dins els següents terminis:

  • Educació infantil i educació primària: del 6 al 20 de març.
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març.

La documentació necessària per acreditar la identitat en la sol·licitud de preinscripció és:

  • Certificat electrònic d’inscripció de naixement, llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Quan l’alumne/a estigui en situació d’acolliment, el document que cal aportar és la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI o NIE del pare, mare o tutor/a de l’alumne/a. Si és estranger s’haurà d’adjuntar el passaport o, si és estranger d’un país membre de la Unió Europea, el document d’identitat del país d’origen.
  • Si l’alumne ha estat matriculat abans en una llar d’infants o escola a Catalunya, cal proporcionar el número d’inscripció al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC).

Les sol·licituds amb la documentació s’han d’emplenar i enviar telemàticament a través de la pàgina web del departament d’Educació. Si teniu qualsevol problema per omplir o enviar la sol·licitud, podeu venir a l’escola i us ajudarem a presentar-la.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website