Passeig Tolrà, 22 - Castellar del Vallès

937 145 385

Benvinguts al nou curs 2022-23

Benvinguts al nou curs 2022-23

Encetem el nou curs 2022-23 recuperant la normalitat que ens ha mancat aquests dos cursos passats. Tot l’equip de FEDAC Castellar us volem donar la benvinguda a tothom, i especialment, a les famílies que us incorporeu a l’escola, tot agraint-vos la confiança que dipositeu en el nostre projecte educatiu. 

Inici de curs

Aquest curs es produirà un avançament de les classes i el primer dia serà el dilluns 5 de setembre. L’horari serà de 9 a 13h i de 15 a 17h, excepte els nens i nenes d’I3 que, durant la primera setmana d’adaptació, faran l’horari de 9 a 13h.

L’alumnat de secundària començarà el proper dimecres 7 de setembre, de 8 a 13:24 i de 15 a 17h.

Entrades i sortides

Aquest curs ja no hi haurà franges horàries per realitzar les entrades i sortides, tot l’alumnat començarà i acabarà les classes a la mateixa hora. Les entrades i sortides es faran per la porta del pati. Des d’I3 fins a P3, les famílies haureu d’acompanyar els vostres fills i filles i recollir-los a la porta de la classe corresponent que dona al pati/porxo. Des de P4 fins a P6, els nens i nenes pujaran sols a la classe i baixaran acompanyats dels mestres fins al pati, lloc on les famílies els podreu recollir.

Tallers de setembre

Durant el mes de setembre, a causa de l’avançament de l’inici del curs escolar per part del Departament d’Educació, en l’horari de 4 a 5 de la tarda es duran a terme uns tallers que complementaran el nostre projecte pedagògic.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website